Ring 60 87 30 08
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Ring 60 87 30 08
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Ring 60 87 30 08

FAQ

Får jeg min ordre i en forsendelse?
Nej, ikke altid. Printful kan dele en ordre i flere forsendelser af følgende grunde:
1) Produktemballage. Nogle af deres produkter pakkes individuelt for at sikre deres form og give ekstra beskyttelse og holdbarhed. De produkter, de altid sender separat, er krus, vægkunst, klistermærker, smykker, sækkestole, rygsække, puder med fyld og snapback-hatte.
2) Opfyldelsessted. I deres produktkatalog kan du se, at de producerer produkter flere steder (fx USA, EU, AU), så hvis din ordre består af produkter, der har forskellige produktionssteder, sender de produkterne separat. Forsendelsesomkostninger for ordrer med flere forsendelser vil være højere end for ordrer med en enkelt forsendelse. Se de endelige forsendelsesomkostninger i ordrebestillingen.

Bliver jeg opkrævet for told?
Hvis din ordre afsendes fra et produktionssted, der er i en anden region end din leveringsdestination, skal du muligvis betale håndterings- og / eller toldgebyrer ved levering. Toldgebyrerne kan variere afhængigt af ordreværdien, landegrænser osv.

Ændres forsendelsespriser i forhold til produktionssted?
Nej, forsendelsespriserne påvirkes ikke af det sted, hvor produkterne bliver produceret. For eksempel koster det det samme at sende en t-shirt fra USA til Tyskland, som det ville koste at sende den samme t-shirt fra EU.