Ring 60 87 30 08
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Ring 60 87 30 08
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Ring 60 87 30 08

Handelsbetingelser

Millaz | Tekstsprutten v/Camilla Simonsen (CS)
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr.: 32124291
Etableringsår: 2009

Kobbelgårdsvej 17
7000 Fredericia
Danmark
Mobil 60 87 30 08
E-mail: kontakt@millaz.dk

Generelt
Disse handelsbetingelser gælder for alle tilbud, salg, tjenester og leverancer fra CS, medmindre andet udtrykkeligt er skriftligt aftalt mellem parterne.

Ved at besøge mit websted og / eller købe noget fra mig, bruger du min “service” og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser (servicevilkår eller handelsbetingelser). Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet.

Læs disse servicevilkår nøje. Ved at bruge webstedet accepterer du at være bundet af disse servicevilkår.

Jeg forbeholder mig retten til at opdatere, ændre eller udskifte dele af disse vilkår. Det er dit ansvar at kontrollere denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

Priser
Alle priser er i danske kroner. Moms er inkluderet.

1 – ONLINE VILKÅR
Du må ikke bruge mine produkter til noget ulovligt eller til et uautoriseret formål, og du må heller ikke i forbindelse med brugen af ​​hjemmesiden overtræde nogen lovgivning i din jurisdiktion (inklusive men ikke begrænset til ophavsretslove). Du må ikke overføre orme eller vira eller nogen kode af destruktiv karakter.

2 – PRISER
Priserne på mine produkter kan ændres uden varsel. Jeg forbeholder mig ret til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) uden varsel til enhver tid. Jeg hæfter ikke over for dig eller nogen tredjepart for ændringer, prisændringer, suspension eller afbrydelse af tjenesten.

3 – PRODUKTER
Jeg har gjort alt for at vise farver og billeder af mine produkter så nøjagtigt som muligt. Jeg kan ikke garantere, at din computerskærms visning af nogen farve er korrekt.

Jeg forbeholder mig ret, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af mine produkter til enkelte person, et geografisk område eller jurisdiktion. Jeg kan udøve denne ret fra sag til sag. Jeg forbeholder mig ret til at begrænse mængden af de produkter, jeg tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan ændres, når som helst uden varsel. Jeg forbeholder mig ret til at fjerne ethvert produkt til enhver tid.

Jeg garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andet materiale købt af dig vil opfylde dine forventninger.

4 – FAKTURERING OG KONTOINFORMATION
Jeg forbeholder mig ret til at afvise enhver ordre, du placerer hos mig. Jeg kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der placeres af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfælde af at jeg foretager en ændring eller annullerer en ordre, kan jeg forsøge at underrette dig ved at kontakte e-mail- og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget.

Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger til alle køb foretaget i min webshop. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For flere detaljer, se min returpolitik.

5 – PERSONLIGE OPLYSNINGER
Din indsendelse af personlige oplysninger gennem webshoppen er underlagt min privatlivspolitik.

6 – FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDLØSNINGER
Lejlighedsvis kan der være oplysninger på min hjemmeside eller i servicen, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Jeg forbeholder mig ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i servicen eller på et relateret websted er unøjagtige når som helst uden forudgående varsel (inklusive efter at du har afgivet din ordre).

7 – LOVGIVNING
Disse vilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved jeg leverer dig tjenester, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med Danmarks lovgivning.

8 – ÆNDRINGER I VILKÅR
Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af vilkårene på denne side. Jeg forbeholder mig ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse vilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på mit websted. Det er dit ansvar at tjekke min hjemmeside regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til mit websted udgør accept af disse ændringer.

9 – KONTAKTINFORMATION
Spørgsmål vedrørende vilkårene sendes til kontakt@millaz.dk.