Ring 60 87 30 08
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Ring 60 87 30 08
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Ring 60 87 30 08

Om

Jeg hedder Camilla Simonsen.

Dette er min danske webshop. Jeg har elsket at fotografere det meste af mit liv. Jeg designer forskellige print baseret på mine egne fotografier. Navnet på varen angiver, hvilket motiv printet er designet ud fra.

Jeg udvælger fotografier til design ud fra motiv og farver – og arbejder med dem i Photoshop, hvor de bliver til unikke designs (print) i forskellige stilarter. Herefter udvælger jeg hvilke produkter mine designs skal på. Nogle designs kan bruges til mange forskellige produkter, andre fungerer kun på få produkter.

Har du forelsket dig i et design på en ‘forkert’ vare, så send gerne en forespørgsel på, hvad du kunne tænke dig.

Unikke designs på virtuelle varer
Alle de viste varer findes ikke, før du eller en anden bestiller dem. Når du køber en vare, kan du være den eneste i verden, der har netop den vare.

På min engelske webshop camillasimonsen.com kan du også købe mine designs. Der er et større udvalg af varer og flere stilarter.

Intet lager
Min webshop er en Print-on-Demand (POD) webshop uden lager. Hver vare fremstilles kun, når der er en ordre. Jeg samarbejder med Printful, der printer og sender varerne for mig.

Om Printful
Printful er en Print-On-Demand (POD) dropshipping-service. De printer og sender mine ordrer under mit navn.

De printer produkterne på deres faciliteter i Nordamerika og Europa ved hjælp af det nyeste inden for avanceret printteknologi for at sikre den højeste kvalitet. De samarbejder også med faciliteter i Australien og Japan for at give kunderne en lokal oplevelse. Det betyder, at de fleste varer (måske alle varer) til Danmark med stor sandsynlighed kommer fra deres produktionscenter i Riga i Letland.

Jeg samarbejder med Printful, da jeg har stor tillid til deres forretning og udvalg af produkter. Indtil videre har jeg været meget tilfreds med deres kundeservice og leveringer. De er også gode til at håndtere fejlprint, som kan forekomme.

Vær opmærksom på, at de viste produktbilleder er lavet via et mockup-værktøj, og farverne på det endelige produkt kan variere fra det viste billede. Der kan også være forskel på farvegengivelsen på din computer og min computer.

Levering
Det tager kun 2-7 dage at gennemføre en ordre, hvorefter den sendes ud. Leveringstiden kan i alt komme op på 20 hverdage.

Omtale
Se artikel om smart tilbehør til din mobil.

Du kan købe mobilcovers på camillasimonsen.com

Camilla Simonsen

Køb unikt dansk design. Skil dig ud fra mængden. Udforsk de mange designserier med samme design på forskellige produkter. Der er intet lager. Det betyder ingen unødvendig masseproduktion. Det er godt for miljøet. Alle varer bliver kun produceret, når der er en ordre. Jeg ser frem til at modtage din.

Camilla Simonsen

Herunder kan du se eksempler på originale billeder, der er blevet til et unikt design – og ført over på et produkt.

Blåbær
Blåbær design
Blåbær indkøbsnet
Blåbær mobilcover
Møn mobilcover
White cornus canadensis black Samsung case