Ring 60 87 30 08
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Ring 60 87 30 08
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Få 10% rabat på din første ordre - brug rabatkoden 32CY8QFP
Ring 60 87 30 08

Om

Jeg hedder Camilla Simonsen.

Dette er min danske webshop. blankblankDe fleste design er lavet ud fra et billede – et unikt øjeblik – jeg har fanget. Livet er fuld af unikke øjeblikke, men vi kan have tendens til at glemme eller overse dem. Da jeg som barn fik et gammelt kamera og opdagede, hvordan jeg kunne fange ‘et øjeblik’, blev jeg fascineret. Jeg var vild med, at jeg kunne fange ‘øjeblikke i livet’. Jeg tror, vi alle kan blive bedre til at huske og værdsætte de unikke øjeblikke – måske der, hvor vi er (mest) lykkelige?

Livet er kort. Vi kan ikke spole tiden tilbage. Brug mine tasker i din hverdag og husk, at livet er fuld af unikke øjeblikke. Øv dig i at spotte dem – vær i dem, nyd dem og værdsæt dem.

Jeg elsker at fotografere
Jeg har elsket at fotografere det meste af mit liv. Jeg designer forskellige print baseret på mine egne fotografier. Navnet på varen angiver, hvilket motiv printet er designet ud fra.

Jeg udvælger fotografier til print ud fra motiv og farver – og arbejder med dem i Photoshop, hvor de bliver til unikke print i forskellige stilarter. Herefter udvælger jeg hvilke produkter mine print skal på. Nogle print kan bruges til mange forskellige produkter, andre fungerer kun på få produkter.

Unikke print på virtuelle varer
Alle de viste varer findes ikke, før du eller en anden bestiller dem. Når du køber en vare, kan du være den eneste i verden, der har netop den vare.

På min engelske webshop camillasimonsen.com kan du også købe varer med mine print. Der er et større udvalg af varer og flere stilarter.

Intet lager
Min webshop er en Print-on-Demand (POD) webshop uden lager. Hver vare fremstilles kun, når der er en ordre. Jeg samarbejder med Printful, der printer og sender varerne for mig.

Om Printful
Printful er en Print-On-Demand (POD) dropshipping-service. De printer og sender mine ordrer under mit navn.

På deres produktionscentre i Nordamerika og Europa printer de produkterne med en avanceret printteknologi for at sikre den højeste kvalitet. De samarbejder også med centre i Australien og Japan for at give kunderne en lokal oplevelse. Det betyder, at de fleste varer (måske alle varer) til Danmark med stor sandsynlighed kommer fra deres produktionscenter i Riga i Letland.

Jeg samarbejder med Printful, da jeg har stor tillid til deres forretning og udvalg af produkter. Indtil videre har jeg været meget tilfreds med deres kundeservice og leveringer. De er også gode til at håndtere fejlprint, som kan forekomme.

Vær opmærksom på, at de viste produktbilleder er lavet via et mockup-værktøj, og farverne på det endelige produkt kan variere fra det viste billede. Der kan også være forskel på farvegengivelsen på din computer og min computer.

Levering
Det tager kun 2-7 dage at gennemføre en ordre, hvorefter den sendes ud. Leveringstiden kan i alt komme op på 20 hverdage.

Omtale
Se artikel om smart tilbehør til din mobil.

Du kan købe mobilcovers på camillasimonsen.com

blank

Skil dig ud fra mængden. Køb varer med unikke print. Der er intet lager. Det betyder ingen unødvendig masseproduktion. Det er godt for miljøet. Alle varer bliver kun produceret, når der er en ordre. Jeg ser frem til at modtage din.

Camilla Simonsen

Læs mere om mig her

Herunder kan du se eksempler på originale billeder, der er blevet til et unikt design – og ført over på et produkt.

Blåbær
Blåbær design
Blåbær indkøbsnet